Sunday, 10 June 2012

kawan-kawan yang comel


Tiba-tiba rasa macam kawan-kawan kite ni comel. Hehe. Nak kate birthday pon bukan, banyak pulak gift =).


Mungkin sebab diorang tengok kereta comel putih tu takde ape-ape kot. Bantal pon dah takde dalam kete. So, mereka berbesar hati bagi benda-benda yang muat untuk letak dalam kereta =). Comel~

Thanks =)

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

rasa lebih selamat dengan tinted =)


Lepas da bape bulan, baru nak pasang tinted. Hee.. Selama ni, rasa macam panas sangat. Patut la hitam legam *bajet putih*. Rase menyesal pulak pasang tinted lambat. Sekarang baru rasa selesa. Tapiiiiii.... takleh bukak tingkap selama seminggu. Ouchie, ouchie..... =(

Tapi, kalau perempuan terutamanya, kalau drive malam-malam nie. Haihhh.. baik pasang tinted. Kalau tak, takot kena kejar la, dan ade jugak yg jahat nak pecah tingkap nak curik handbag.

Sekarang dah tak takut panas. Alhamdulillah =)).

Tiba-tiba rasa macam dah matured bila pegi kedai tinted sendiri, baya sendiri *kupon free kot*, tunggu sampai 3 jam. Lama sangat tunggu sampai sempat shopping ikan guppy 16 ekor, dan tertinggal ikan tu kat kedai bila lagi 2 km nak sampai rumah. Pastu patah balik ambik ikan... ahahahaha. Clumsy!

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone