Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

Club Med Cherating, Pahang

Disebabkan sekarang tengah cuti semester, so rajin lah jugak nak menulis.  Tujuan menulis ni bukan untuk show-off tau. Tapi lebih kepada nak share. Selalunye before pegi travel mane-mane pun akan check blog orang lain jugak. So, harap sangat ini dapat membantu ;)
Actually I pegi sini sebab team building. Before pegi, takde pulak buat research pasal tempat ni. Ramai yang cakap tempat ni best. Tapi, jarang pulak ada blog cerita pasal tempat ni. Curious kan?
Well, to be honest. Kalau melayu muslim Malaysia tu memang susah sangat-sangat nak jumpa kat sini. Kalau ada pun, diorang pun datang sebab team building atau company trip. Reason? Hehe..
Before tu, meh enjoy satu gambar

Ni lah gambar first yang i ambik bila sampai sana. The sky seems so clear kan? Well, sangat panas sebenarnya. Haha. Tak dinafikan tempat ni memang saaaaangatttt cantik! Dekat entrance once kau sampai je, guest officer die memang akan welcome kau dengan dahsyatnye sampai rasa naik segan. Kebanyakan yang keje kat sini …

5 reasons on Why I like Cameron Highland

If you ask me, what will be the best place to travel in Malaysia? Then my answer will be Cameron Highland. I've been to Cameron 3 times only. But each time when I feel a bit of stress, then I always consider to come to Cameron again. Just like that ;)
Here you go, my top reason on why I like Cameron so much:
1. It is colder than Klang Valley I like colder place, but not too cold. The perfect temperature for me is maybe from 10-23 degree celcius. Higher than that, I have tendency to become super hot blooded type. Well, at night Cameron's temperature is around 17-18 degree celcius i think. Depends on if it is raining season, and depends on where you stay. At night, it can be a little bit windy (I like it).


2. Natural It is all about enjoying natural view, and it make me feel calm. I tend to stay away from whatsapp naturally since Digi's network is quite bad there. Also, I can spend hours just to appreciate the view and start to think about myself. 

3. Actually, I love flowers and tr…